Rabu, 30 Mac 2016

~PHEWITTT UQASHA SENROSE~




Assalamualaikum & selamat sejahtera uolsss. Ahahaha terikut gaya percakapan member sekerja yang kat HQ dan tengah sambung belajar itewww. 😜                                    








Entri kali ni berkenaan Uqasha Senrose la. Ala heroin "Tundukkan Playboy Itu". Mesti hangpa kenal kan!!!!!!! Kalau xkenal, meh nak sekeh palak. Ahahaha. Matilah sham kena banned sebab nak sekeh orang. Ok lets go baby. Oh yeay darling. Ahahaha

















Ayoh dong!!!























Bawah lagila abg dan kak oiiii






















Scroll bawah lagi :p



















Sweet & ayu 😊



Selain Neelofa, sham minat Uqasha juga. Untung & bertiah badan kalau dapat jadi isteriiiiii. 😎







P/s: Jangan hanya penting rupa paras, dalaman pun sama penting. Mudah-mudahan "jodoh pasti bertemu". Feeling menyanyi lagi si Afgan lak. Adiosss see u in next entry.


Nota kaki: Aku xsiap lagi chapter buku yang DR. S suruh buat...😨






















~MY FIRST ENTRY FOR 2016~

Assalamualaikum W.B.T. dan selamat malam semua. Almost 3 years sham x update blog ni sampai dah bersawang tahap gaban. Almaklumla dah bekerjaya tapi kan Sham selalu gak belek blog ni. Rindu nak mencoret seribu satu rasa yg terpendam. Mybe next entry, I will share to uols the new hot sizzling entries. 😊😛😜😋                            





 
Latest pic of me. Btw do i look flawless?