Selasa, 22 Mac 2011

~MALAM YANG MENGERIKAN

OVER & POYOS JE BUDAK NIE.......... Ini mungkin ape yg korang semua pikirkan bila tgk tajuk entri kali nie. Ehehehehe.




Actually citer nie berkenaan rumah member aku yang aku tumpang bila datang ke Bangi. Cmnie citernyer, dua minggu lepas aku tumpang umah member aku. Nak dijadikan citer, diorg tinggalkan aku sensorang kat umah tue sbb diorg pi dinner. Mula-mula aku cool je..... Layan facebook & blog bagai smpaila aku tdengar bunyi barang jatuh kat tingkat atas umah.... Dum..... Dum.... Aku wat deq je ala2 xde menda berlaku..... Dalam ati, dok pikiq mungkin tikus kot........ Selang bape minit, aku dengar bunyi guli melantun selepas dilontar ke dinding dan bunyi 2 berlarutan tuk bape minit........ Bulu roma dok naik meremang ala2 baru lepas naik roller coaster.... Aku wat deq je sambil berkata "Saya hanya menumpang, tolong jangan kacau saya''. Sejurus kemudian, bunyi terus hilang dan aku menyambung kembali aktiviti aku sebelum nie...... Tue je entri kali nie.... ''Jangan biarkan hidup anda dihantui dengan misteri''. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan