Ahad, 22 Mei 2011

~MEMOIRS OF PASAR PAYANG~


Entri kali nie sham nak citerkan pengalaman sham ngan member bila gi melawat Pasar Payang, Kuala Terengganu tuk membeli keropok kering, keropok lekor & sebagainya sementara menunggu bus bertolak ke Penang pada malam harinya.....



Dari kiri: Ako aka Marina, makcik..... opsss silap kak yah pemilik gerai keropok kering dan enchik jem aka Justin Bieber....


Kuih muih seperti dodol & sagu...


Sotong-sotong kering bergantungan........ 


Zoom skit rakan baik Mr. SpongeBob Squarepants, Mr. Squidward.... Tadaaaa


Kalau berminat leh contact number kat atas nie.... 


Enchik jem membeli dodol kat gerai nie.....


Zoom out skit..... Tudia kak tue berada di atas bukit kuih muih..... Ehehehehe.... Jgn mare ye akak nnti kena sold out.... :P


Time kat cna gak sham kena sound ngan akak kedai runcit atau minuman sebab tarik pintu peti ais dia kuat2 & dia bermulut lazer sbb takut pintu peti ais dia bleh tercabut.... Sah-sah la sham ngah hot gak time 2...... Nasib baik kesabaran sham masih utuh, kalau tidak sah2la perang dunia ke-4  kat tgh2 pasar Payang 2..... Ehehehehe. Sham bgtau kat ako kedai akak tue dah dibanned oleh sham sbb cara dia menegur kesalahan sham xbetul. Tahula sham bersalah tp xyahla nak lazer bagai... Cuba cakap leklok, sham nie jenis boleh menerima kritikan owg lain & cepat memaafkan owg lain. Hidup nie amat singkat. So hargaila sementara masih bernyawa.



P/S: Trip ke Terengganu (Pulau Perhentian & Kuala Terengganu) nie banyak mengajar erti persahabatan, kesabaran & sebagainya. Sedeh sgt bila terpaksa berpisah ngan kawan...... Ada masa kita gi trip lagi ye. :)


Kepada sesiapa yang view blog nie, jgn lupa click nuffnang sham ye..... Sham sayang korang semua... Muahhhhhhhhhhhhhhhhhh



2 ulasan:

  1. Wah...bestnya!!! Xder buah tangan ker??? hehe...

    BalasPadam