Isnin, 23 Mei 2011

~NIKON PHOTO COMPETITION~



Salam kengkawan semua. Entri kali nie berkenaan "Nikon Photo Competition". Sham telah menyertai competition nie ngan menghantar beberapa pic seperti kat bawah:








Syarat-syarat penyertaan & hadiah tuk pemenang boleh dibaca kat link di bawah:




Penilaian dilakukan berdasarkan penilaian juri & jumlah bilangan like dalam tempoh seminggu untuk sesuatu pic tersebut....


P/S : Sham nak mintak korang tolong like bleh x? Manatau kot2 leh menang DSLR Nikon D5100 yang best 2.... Mintak tolong ekkkk. :)






2 ulasan:

  1. ok. aku dh like semua entri ko. tolong like aku pny lak eh? tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

    BalasPadam