Jumaat, 17 Jun 2011

~SEPETANG BERSAMA JUSTIN BIEBER & EMANCIPATION OF MIMI~




Entri kali nie Sham nak share story skittt pasal pertemuan Sham ngan international artist seperti:-











Justin Bieber


Emancipation of Mimi





Bertuah sungguh Sham dapat hangout ngan diorang di Queensbay Mall Ahad lepas. Maaflah Sham baru nak share story nie almaklumla kena ambek mood dulu.. Motif pertemuan kitaorg mestilah gosip2, shoppin2, makan2 & paling utama mestilah sesi berkarokk... I like it. Jom kita tgk pic lakkkkk.












Sroll bawah lagi......


















Lagi bawah.........












Niela Justin Bieber aka Enchik Jem tue. Hensem x? Ehehehe.


Emancipation of Mimi aka Enchik Zaini.....









Nape diorang digelar ngan nama international artist tue?






 Sebab:-


1) Enchik Jem peminat fanatik Justin Bieber.

2) Enchik Zaini lak hardcore fan si Mariah Currey.... Opss Mariah Carey. Ehehehe








Matila Sham kena lazer ngan depa berdua.... Ahahahaha. Jom sambung tgk pic lain lakkkkk

















Ayuhhhhhhhhh!













Wow muffin............


Nyum2


Sapela yg bertuah nak blanje Sham makan muffin nie.... Wink wink


Niela kedainyerrrrrrr....... Leh surf tenet tuk cari another branch yeeee. 



P/S: Maaf bebanyak jika entri kali nie sangat merapu meraban sebab Sham ngah ting tong bell sekarang. See uols next entri yee & selamat berhujung minggu.



11 ulasan:

  1. wahhhh...kar ngan artis haaa

    BalasPadam
  2. Hehehehe....tq...suka sgt baca...hehe...anyway, muffins tu betul2 sedap laaa...stiap ramuan dlm berbeda sgt...dpt rasa...kalau boleh mcm nak try lg...nasib baiklaaa ada branch d Shah Alam...

    BalasPadam
  3. Sedapnyeeeeeeeeeeeeeeeee cup cake ittew....

    BalasPadam
  4. Stephos: Itula pasal.... hebat kan leh kluar ngan artis-artis


    Zai: Btul2..... Berbaloi gak kita cuba aritu... :)

    BalasPadam
  5. Jaazli Ahmad: Thanks sbb singgah melawat.... Nanti jgn lupa melawat lagi... :)

    Effendi: Bukan cupcakela tp muffin.... Ade sedikit perbezaan antara cupcake & muffin.

    BalasPadam
  6. Rasa mcm nak makan skrg...

    BalasPadam
  7. Jgn lupa beli & pos kat kepala batas gakkkk.... ehehehe

    BalasPadam
  8. Ayorkkk...basi laaaa...hehe...xpaa...penjelajahan akan diteruskan lagi...

    BalasPadam
  9. Sam...i dah check d Giant Shah Alam...kedai Muffins ni dah xder...hehe....kalo dak bleh try....

    BalasPadam
  10. Alahai cianyer...... I nak beli muffin tue & tayang kat u.... ehehehe

    BalasPadam