Khamis, 30 Jun 2011

~UGLY BETTY DAH KE JINJANG PELAMIN~




Masihkah kamu semua ingat dengan watak Betty Suarez dalam siri "UGLY BETTY"?













Sham yakin hampir semua pembaca blog nie mesti mengenali watak Betty Suarez tue. Kalau ade yang terlupa meh kita flashback balik........ Ayuhhhhh





























Kenal x?



Nie lah si Betty Suarez tue...... Santekkkk kan? Ehehehehe...



Inilah si America Ferrera, pendokong watak Betty Suarez....











Setelah tamatnya siri "UGLY BETTY",


Sham terdengar bunyi paluan kompang


baru-baru nie di mana si America Ferrera dah ke jinjang pelamin....


"Yes, I do" (Ayat wajib dalam wedding omputih)












Jom tengok pic pasangan si America Ferrera tue...
















Ayuhhhhhh........



























Bawah lagila.......




























Inilah husband I, jgn jeles tauuuuu. Hensem kannnnn..... 

I & husband macam belangkas okeyyyyyy..... So don't play play

Si hensem & si cantek


Doakan kebahagiaan rumah & tangga kami yeeee...... Muahhhhhh







P/S: Usaha tangga kejayaan. Nasihat tuk sesiapa yang low self esteem... Gambatee



6 ulasan:

  1. hensem gle kot hasben dia! huhu....

    p/s: harap sudi kemaskini bookmark ke blog saya kerana saya sudah berpindah ke SINI. thanks!

    BalasPadam
  2. Thu xpe.... bertuah America Ferrera....

    Cheq dah follow Ngomel skit

    BalasPadam
  3. Wahhh...tahniah utk Sam & Ugly Betty!!! hehe...anyway, suka sgt cerita dia...rasa sedih sgt bila episode 4 tu dah tamat....huhuhu...patut bleh d panjangkn lg...sebab UGLY BETTY memang my no.1 fav drama... u xnak berlakon ke, ganti dia??? hehe... (Jangan Marah!)

    BalasPadam
  4. Siri Ugly betty terpaksa diberhentikan sebab rating makin menurun.... I mana reti berlakon.... U la ganti Si America Ferrera 2... ehehehehe

    BalasPadam
  5. Really miss drama Ugly Betty so much... ;-(

    BalasPadam
  6. Pelakon baru siri Ugly Betty season 5 ----> Zai Ferrera

    BalasPadam