Jumaat, 15 Julai 2011

~BEN ASHAARI DAN SEKOLAH~







Sila klik di sini, jika berminat untuk join contest nie....



Camner Sham nak mulakan ayat ek!!! Blur jap..... Ok2 Sham baru je teringat balik kenangan lalu ketika Sham tingkatan satu... Bila disebut zaman persekolahan, dua perkataan yang Sham teringat iaitu "SPICE GIRLS". Apakah kaitan "SPICE GIRLS" dengan sekolah? Dulo-dulo ade lima orang senior Sham menggelarkan diri mereka ahli kumpulan "SPICE GIRLS" iaitu scary spice, baby spice, posh spice, sporty spice & ginger spice. Diorang penah perform tarian lagu-lagu seperti WHO DO U THINK U ARE & WANNABE (kalau xsilap la) sempena jamuan akhir tahun penghuni-penghuni hostel..... Antara tetamu-tetamu yang merangkap penonton malam tersebut adalah seperti pengetua sekolah, warden-warden asrama, ustaz-ustaz dan budak-budak hostel... Cuba bayangkan sendiri apa reaksi penonton-penonton tersebut!!! Ehehehehe.




P/S: Persembahan malam tersebut sangat menghiburkan cuma tak berkesempatan menonton persembahan kumpulan "BRANDY & MONICA" sebab pita kaset terlekat kat radio..... Egegegege






11 ulasan:

  1. glam nak mampos....bila nk kuar album...or masuk rancangan kpop

    BalasPadam
  2. Cik Bell: Memang sgt gempak. Selepas kejadian tue, persembahan tidak dibenarkan tuk jamuan akhir tahun.... Ahahahahaha

    BalasPadam
  3. Stephos: Mmg sgt glam tp syg kumpulan tue dah berpecah.... Masing2 membawa haluan masing2

    BalasPadam
  4. eventhough i wasn't there yet....i think i might be the funniest show we ever had at school...hehehehe...

    BalasPadam
  5. Hahahahahahahahahahaha.....

    BalasPadam
  6. Zai: Sporty spice.... Opssss.... Ahahahaha

    BalasPadam
  7. Hahaha...u r wrong...!!! Not Sporty but...

    BalasPadam
  8. Sam...i baca post u ni berjuta kali pun xboring... dok gelak sorang-sorang dgn ayat u yg very honest ni....haha

    BalasPadam