Sabtu, 23 Julai 2011

~BURGER PENANTI... SEDAP & BAHAYA~




Salam kengkawan semua & selamat berhujung minggu ye..... Kali nie Sham nak kongsikan entri pasal makanan iaitu burger. Sham yakin kesemua pembaca blog nie mengenali apa itu burger kannnnnn..... Kalau ade sesiapa yang xtahu, sila masuk tadika balik ye (Matila Sham pasnie ke sembuqqqq).... Ahahahahaha. Alkisahnya cmni, semalam pas balik dari pusat tuisyen Sham & Man gi merewang-rewang ala2 mat-mat rempit gitu (Motif sgt kannnn). Si Man nie ajak Sham pi pekena burger kat area Penanti, Penang. Korang tahu x area Penanti tue katner? Kalau xtahu sila google ye.... Oh yeahhhhhhh. Jom layan pic kat bawah lak.



Tadaaa.......


Man aka Mohd Syukur merangkap kawan baik Sham. Dia nie masih single & available lagi. Kalau berkenan, meh Sham tolong adjustkannnnn.Ngegegegegege...


Kitaorang order 2 set burger yang mengandungi burger ayam/daging/ikan + kentang goreng + salad coleslaw + minuman teh o ais..... Cuma RM 6.00/set. Berbaloi & sedap.


Tempat makan nie jugak agak bahaya sebab meja makan terletak di bahu jalan raya..... Korang berani x?








P/S: Salad coleslawnyer unik sebab ade ikan bilis... Nyum3



2 ulasan:

  1. Toksah kata bahaya...seram pun ada sebab nmpk gaya tmptnya mcm xder org...silap haribulan kena rogol...sapa gak yg susah??? haha...positifnya, wlpn makanan tu xdilimpahi nur (cahaya) sebab nmpk gelap...tp i rasa mcm sedap jer...hehe... kena cuba ni!!!

    BalasPadam
  2. Ahahahahaha... Memang suram ar tp best klau nak bercandle light dinner..... Nanti cuti maila cuba.....

    BalasPadam