Isnin, 1 Ogos 2011

~RAMADHAN 2011 - HARI PERTAMA~




Assalamualaikum w.b.t. kengkawan semua,



Sham nak mintak maaf bebanyak sebab dah lama x update blog nie maklumla agak bz ngan workshop, projek master, keja & pusat tuisyen. Ya ampunnnnnnn (Tetiba je nak jadi owg indon). Ehehehehehe. Mesti ade sesetengah owg yang baca blog Sham, rasa yang Sham nie ss (syok sendiri) kan..... Actually ade Sham kisah pasal semua tue, janji diri Sham puas & bahagia. Betul dak?



Meh Sham citer skit pasal workshop yang baru Sham attend kat UPM pada 26 sehingga 28 Julai 2011 aritu. Workshop tue berkenaan "penggunaan aplikasi SAS dalam analisis Biostatistik". Banyak menda baru yang Sham belajar daripada Dr. Ahmad Selamat yang merupakan tenaga pengajar & penceramah untuk workshop tersebut. Sham macam jatuh cinta lak ngan subjek "biostatistik" & kerjaya sebagai pensyarah. Korang semua doa-doakan ye moga-moga tercapai impian Sham. Amin....... :)



Alamakkkkk terlupa lak Sham nak ucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan yang mulia nie bagi semua umat Islam di planet bumi nie. Puasa jangan xpuasa, nanti xdapat duit raya.... Ehehehehehe. Sham xbangun sahur pagi tadi sebab xterjaga dari tidur. Tido mati gamaknyer kottttt..... Ahahahaha. Bila menjelang hari puasa mesti Sham teringatkan juadah nie iaitu kuih onde-onde atau pun dikenali sebagai kuih buah melaka. Terliuq pulakkkkkk bila teringat kuih nie (Sabaq-sabaq dah xlamo nak bukak puasa, lagi 3 jam je lagi)... Azam Ramadhan tahun nie, Sham xmo skip sembahyang tarawikh macam tahun-tahun yang lalu. Semoga dipermudahkan segalanya. :)









4 ulasan:

  1. Hahaha... Tahniah!!!

    Ada 2 perkara yg den nak tegur nih!!!

    Jangan terjatuh hati dengan pensyarah dah laaa....kalau jatuh hati dengan kerjaya pensyarah ok...xper...hehe

    Hmmm...Sam, hg tersilap tulis kowt....Pusat Tuisyen sepatutnya ialah Pusat Karaoke...hehe....

    Jangan marah ya, Sam...Bulan puasa... Ampun Maaf di pinta...sekadar hiburan d kala keseorangan d sini...hehe...Salam Ramadhan...

    BalasPadam
  2. Maceh senpai...... I ok je ngan ur joke.... Ehehehehehe. Salam Ramadhan gakkkk.

    P/S: Mana belog u nie? I dah lama tunggu nie...

    BalasPadam