Isnin, 6 Februari 2012

~BLOG BERSAWANG LAGI~




Assalamualaikum W.B.T. kepada semua pengunjung dan pembaca blog yang telah bersawang dan lagi berkarat nie. Rasanya dah xda orang yang nak follow dan baca blog nie kot. Almaklumla dah lama xberupdate sejak tuan punya blog sibuk ngan keja dan masalah-masalah lain. Tambahan lagi, Sham dah jadi blur dan malas tahap gaban tuk update blog nie. Walaupun begitu (ayat skema sgt kan), Sham gagahi jua tuk mengupdate blog nie dengan segala kudrat yang masa adeeeeeeee. Untuk entri kali nie, Sham nak share something special khas tuk uolsss. So enjoyyyy!!!!






Tiru aksi Maria Farida dalam filem "Datin Ghairah"








Tiru aksi dalam filem " 7 Petala Cinta"




P/S: Sekadar tuk hiburan semata-mata ye... Sah-sahla pelakon Maria Farida & Diana Amir kena cari job lain. Ehehehehe.


3 ulasan:

  1. Halamak...mana citer papa mama tu...hehe...

    BalasPadam
  2. Ala yg tue kemudian.... Simpan for next entry... Ehehehehehe

    BalasPadam
  3. I like tiru aksi Datin Ghairah tu...hahaha....berani siot publish gmbr ni....adoi nak kena saman ni....

    BalasPadam