Isnin, 13 Februari 2012

~NAK AWEK MACAM NEELOFA!!!~


















~AKU YANG PENING LAGI TINGTONG~







Knape Sham sakit kepala sangat nie? Banyak perkara yang perlu difikirkan dan disettlekan dalam masa yang terdekat ini...... Huhuhuhu. Rasa macam nak suh orang tolong massage kepala Sham tuk kurangkan skit tekanan yang melara jiwa ini..... Ala2 macam gelora di hati Sara.... Ops silap tu tajuk dramala uols semua.... :).



P/S: Jangan manyak fikir sgt2..... Just follow your flow and do it your job..... Ayuhhhh kita writtingggggg!!!! See uols semua in the next entry yeeeee!!!!




Isnin, 6 Februari 2012

~BLOG BERSAWANG LAGI~




Assalamualaikum W.B.T. kepada semua pengunjung dan pembaca blog yang telah bersawang dan lagi berkarat nie. Rasanya dah xda orang yang nak follow dan baca blog nie kot. Almaklumla dah lama xberupdate sejak tuan punya blog sibuk ngan keja dan masalah-masalah lain. Tambahan lagi, Sham dah jadi blur dan malas tahap gaban tuk update blog nie. Walaupun begitu (ayat skema sgt kan), Sham gagahi jua tuk mengupdate blog nie dengan segala kudrat yang masa adeeeeeeee. Untuk entri kali nie, Sham nak share something special khas tuk uolsss. So enjoyyyy!!!!






Tiru aksi Maria Farida dalam filem "Datin Ghairah"








Tiru aksi dalam filem " 7 Petala Cinta"




P/S: Sekadar tuk hiburan semata-mata ye... Sah-sahla pelakon Maria Farida & Diana Amir kena cari job lain. Ehehehehe.