Isnin, 23 April 2012

~CINTA BERSATU~







P/S: Suka lak dengaq lagu nie.... Ala2 lagu percintaan fairy tale gtw... Ehehehe.




Jumaat, 6 April 2012

~AKU & BATANG LUPAR PART 1~

Salam & selamat sejahtera ye awk-awk semua. 

Bersua kembali kita di laman blog yang terindah lagi best. Ehehehehehehe. Dah lama sham xmengupdate entri2 yang sepatutnya sham update sampaikan dah xde orang nak follow blog ni (Padahal saudara Ahmad Fauzi baru saje mjadi follower blog ni. Thanks again ye. :)). Maklumlah blog sham ni biasa2 saje & xmacam blog blogger2 otai2 seperti Ben Ashaari & sebagainya. Alamak sham termerajukla pulakkkk..... Kekekekeke. Anyway just enjoy my post.... See ya in the next entryyyyyy. (K_K)



Flight dari Penang ke Kuching. Miaow3




Aktiviti bercamwhore ketika buhsan...




Encik Yusoff & Encik Rosli. 2 sekawan...



My boarding pass. Lalalalalala!!!





Dalam perjalanan ke Sri Aman dari Kuching...





My breakfast & lunch. Nyum3





Mee kolok Serian..... :)




Mr. Tan & Mr. Zaki from MARDI Kuching.




Muka kekenyangan..... Blurppppp




Continue our journey.....




Akhirnya tiba di Bandar Sri Aman.... So peace!!!!




Camwhore di tepi Sungai Batang Lupar




Tempat melihat Benak @ tidal bore & berhampiran dengan Kota Alice....




Bestnyer!!!!




Menunggu sehingga ke malam tapi dimana Benak nya.....




Pelabuhan kapal mengangkut kayu balak....




P/S: Akibat terlalu lama menunggu, akhirnya sham beredar balik ke hotel dengan harapan punah & lunyai dek ketiadaan/kelambatan fenomena benak tersebut. Nantikan sambungan part 2 yea...... :)




Isnin, 2 April 2012

~CHEQ MAKIN MALAS MENGUPDATE~

Salam kpada pengikut blog & peminat tuan blog yang berjuta million gitu2..... Ehehehehe. Maaflah dah lma x mencoret di laman Planturalisme yang bersawang dan suci dalam debu itu. Maaflah pemilik blog tengah mengalami krisis jiwa tuk mengupdate. Harap korang dapat maafkan ye... Bukan apa sejak berkerjaya ala2 si Margeret Thatcher cheq xsempat nak mgupdate ttp sempat menjengah membaca blog orang lain. Ala2 stacker makcik Zuriahhhh oiiiii.... Ahahahahahahaha. Btw Sham mintak ampun kalau entry kali ini merapu meraban tahap gaban. Maklumla tengah tom2 bak makyong dedek. Ahahahahahaha (Tgh ting tong!!!!). Sebagai hadiah untuk peminat fanatik pemilik blog (matilahhhhh perasaan yang amatttttt dasyhatttttttt. Opssss i believe i can flyyyyy. Kelasss sgt kannnnn), sham nyanyi sebuah lagu yang bertajuk " Biar Mimpi Sampai Ke Bintang". So enjoy ye.... :)

























P/S: Sora Sham = sora Asmidar. (Matilah kena bakar sampai hangitttt pasni)