Isnin, 18 November 2013

~ENTRI BERGAMBAR #1~







~CINTA INSTAGRAM~

Assalamualaikum W.B.T. dan selamat malam semua....

Bersua kembali untuk entri selanjutnya....

Yup... CINTA INSTAGRAM itulah tajuk entri kali ni...

Serius aku dah jatuh cinta dengan instagram... Ahahaha mcam psiko kannnnn!!!!

Tapi jangan risau aku masih lagi waras...

Masih berpijak di bumi yang nyata.

Cinta yang aku maksudkan adalah obsesi untuk stalk profil instagram yang lain dimana terdapat beberapa profil yang aku suka ushar-ushar... Minat dan suka kaedahnya tapi tiada keyakinan diri untuk memulakan madah bicara. Adehhhhh takut kena reject sebenarnya.

Btw, inilah instagram aku. Ok x? Ahahaha...





P/S: Jemput untuk follow my instagram....


Ahad, 10 November 2013

~NEW HEADER~

Assalamualaikum W.B.T. dan selamat bercuti buat pengunjung blog ni.

Saja nak share entri "NEW HEADER" kat korang semua.
Memandangkan header blog ni dah terlalu lama. Jadi, aku ambil keputusan untuk design header baru menggunakan adobe photoshop CS4 dan hasilnya seperti berikut :-
























Header baru



Header lama



P/S: Apa pandangan korang?



Sabtu, 9 November 2013

~AKU : DULU & SEKARANG~

Assalamualaikum W.B.T. semua..
Dah terlalu lama aku x update blog ni.
Teruk kan? Ish3 maaflah ini semua dek kesibukan rutin kerja aku.
Tambahan, aku mulai kekeringan idea untuk menulis dalam blog ni. 
Meh aku bercoleteh pula pasal entri kali ni.
Sebelum tu meh kita layan pic2 kat bawah ni dulu.. Ayuhhhh dong!!!
























Scroll bawah lagi....


























AKU YANG DULU












AKU YANG SEKARANG








Rumusan yang boleh aku buat:-

1) Perubahan fizikal yang amat ketara maklumlah dari zaman kurus bak papan lapis ke zaman besar bak teddy bear tapi aku teramat suka dengan penampilan sekarang sebab nampak lebih matang dan well educated.

2) Tahap keyakinan diri aku dah mula meningkat berbanding dulu dan yang paling aku xsangka aku dah boleh bagi ceramah pada orang ramai... Ahahaha. FYI, dulu aku memang xboleh bercakap depan orang ramai. Gugup tahap serius!!! Sumpah aku xtipu.

3) Tahap kawalan emosi aku dah bertambah baik. Oh yeayyyyyy..

Sebenar-benarnya banyak yang telah berubah tapi cukuplah setakat ini dulu ye...


Bye2